Ga naar hoofdinhoud

Verbazing

Onlangs was ik in gesprek met een relatie (interieurbouwer) en na een tijdje kreeg ik het gevoel dat hij een…

kopen bij de bron

‘Kopen bij de bron’ Als echte Hollander hebben we allemaal een hekel om te veel te betalen. Daarom is het goed om prijzen te vergelijken. Echter dat is in de regel makkelijker gezegd dan gedaan. In de supermarkt kunt de kilo prijs van het (bijna) zelfde product makkelijk vergelijken en een keuze maken. Op internet wordt het al lastiger omdat er aan het eind van de rit soms ineens verzendkosten voor de dag kunnen komen en er zijn legio voorbeelden dat je net niet krijgt wat je hebt besteld.

op slot

De woningmarkt zit op slot. De doorstroom is tot stilstand gekomen. Energieprijzen zijn gestabiliseerd, maar nog steeds bedenkelijk hoog. Uw personeel wilt liever een paar dagen thuis werken! Dit heeft gevolgen voor de indeling/gebruik van uw kantoor.

breien zonder patroon

Afgelopen week werd ik uitgenodigd bij een particulier om mee te denken over een ophanden staande verbouwing. Zelf hadden ze (natuurlijk) al best veel ideeën maar wilde dat er een professional ook naar keek. De eerste vraag van het stel was: Waarom zouden we eigenlijk een interieurarchitect in de arm moeten nemen?

Circulair (ontwerpen/bouwen)

Circulair bouwen is een belangrijk thema in de bouwsector. Het gaat om het zuinig omgaan met beschikbare grondstoffen en het terugdringen van de milieubelasting van materialen. Er zijn echter nog veel vragen over hoe je circulair bouwen definieert, hoe je circulariteit meet, wat een circulair ontwerp is of circulaire uitvraag is,

st 693 Tuindorp villa (west-souburg)

Toen er een serieuze renovatie van de schuifpuien op stapel stond wilde de bewoners van deze woning wel eens weten of er wellicht nog meer mogelijk was met de huidige begane grond ruimte.

st 727 Tante Kookt (middelburg)

Na succesvol de Molukse keuken als een thuisbezorg concept te hebben uitgerold onder de naam: Tante Kookt is SEC voorzichtig na gaan denken aan een fysieke winkel. Toen het pand aan de korte Delft in Middelburg vrij kwam was de stap snel gezet. Wij mochten voor deze winkel, met een heel specifieke 'handel', het ontwerp en uitvoeringsbegeleiding verzorgen.

st 662 lintwoning (st Laurens)

Zeeland heeft op velen een grote aantrekkingskracht. Maar weinigen durven de stap te zetten om vanuit de randstad daadwerkelijk te vertrekken en zich hier te vestigen! En als je dan de juiste plek hebt gevonden, hoe maak je het dan 'jouw' plek! Wij hebben samen met de opdrachtgevers een ontwerp gemaakt zodat er op de begane grond alle faciliteiten aanwezig zijn om heerlijk te wonen.
Back To Top