Ga naar hoofdinhoud

st 648 villa renovatie / verbouw (middelburg)

De kersverse eigenaren van deze vrijstaande woning wilde op de begane grond een aantal drastische veranderingen doorvoeren. Aan de voorzijde een uitbouw om meer ruimte te creëren voor de zitgroep en daarmee een betere indeling van de keuken te realiseren. Aan de linkerzijde van de woning een ruime slaapkamer met praktische douche/was gelegenheid. In de hal was de wens om meer ruimte te maken door de meterkast een stukje te verplaatsten. En aan de achterzijde een bijkeuken aansluitend op de bestaande garage maken. Ook op de etage wordt de badkamer geheel gerenoveerd en alle wanden gestukt. Alle raam/puien worden vervangen door aluminium raam/kozijnen met tripple glas.
De uitbouw aan de voorzijde wordt uitgevoerd met zwarte metselwerk gecombineerd met frake hout. De aanbouw aan de achterzijde is opgetrokken uit metselstenen die uit de woning zelf zijn gekomen door het verwijderen van de schouw en een aantal binnenmuren.

Oplevering: eind juli 2021

Aannemer: Otte bouw bv

Tekeningen en artist impressions

Facts

Totale omvang project

250

m2

Doorlooptijd
van schets tot vergunning

73

dagen

Klanttevredenheid na oplevering

8.2

/10

Rondkijken

> Bekijk “the making of” op Facebook

Reacties

Soortgelijke projecten

Project titel exterieur

Hillewaere vastgoed heeft eind 2017 in oud Turnhout een voor de regio karakteristiek leegstaand bank kantoor aangekocht. De begane grond is door Hillewaere vastgoed, verzekeringen en hypotheken in gebruik genomen, de eerste etage is ingedeeld voor verhuurbare kantoor units en flexplekken. De 2e etage is zo verbouwd dat er een dag horeca met buiten terras en grote flexibele vergaderunits in is gesitueerd. De gehele verbouwing werd uitgevoerd en gecoördineerd Beerens Interieurs. Wij hebben de algehele indeling en interieur mogen ontwerpen, van indelingsplan tot maatwerk meubel detailleringen en kleur/materiaal gebruik! De wens was een ‘openspace’ kantoor met veel mogelijkheden tot ‘pivaat overleg’ en ‘informeel en formeel bespreken’ te creëren. Dit in lijn met de eerder ontworpen vastgoedshops. Materialen als betonlook, stalenkozijnen, textiele vloerbedekking, led verlichting en termen als sfeervol, grafisch new York Chique kregen we als opdracht mee.
Een van de grootste complimenten die je kunt krijgen is dat de medewerkers het heerlijk vinden om naar hún nieuwe kantoor te gaan.

Schetsen en artist impressions

Facts

Totale omvang interieurproject

208

m2

Doorlooptijd
van schets tot bestek

73

dagen

Klanttevredenheid na oplevering

8,9

/10

Rondkijken

> Bekijk “the making of” op Facebook

Reacties

Soortgelijke projecten

Back To Top