Ga naar hoofdinhoud

st 601 ZeeuwseGronden (Terneuzen)

Zelfstandig wonen en toch midden in de maatschappij staan. Voor mensen met een ernstige psychiatrische ziekte is het soms lastig de juiste balans te vinden. Gelukkig voor hen en hun familie is er Zeeuwse Gronden. In een passende omgeving en met begeleiding op maat krijgt hun leven weer richting. Een veilig, warm thuis in de buurt.

Als dit op je home page staat, moet natuurlijk een bijpassend kantoor hebben om dit uit te stralen. In eerste instantie was er een zgn ‘cellenkantoor’ concept voorgesteld voor het nieuwe kantoor in Terneuzen.  Alle faciliteiten waren er in opgenomen maar het paste niet bij de Zeeuwse Gronden. Wij zijn gevraagd of wij en kantoor concept konden ontwerpen waar de cliënten met een goed gevoel binnen konden lopen, de behandelaren hun gesprekken in private konden houden, de flexwerkers even langs konden komen, maar ook de algehele administratie gedaan kon worden,  en ook nog een therapie restaurant  te faciliteren.  een uitdaging van formaat.

Omdat de 3 split level etages zich onder in een appartementencomplex bevinden was het zaak om zo snel mogelijk het basis concept technisch uit te werken zodat alle aansluitpunten (elektra, data, verwarming, ventilatie) op de juiste plek zouden komen.

Kleuren, materialen en uitvoeringen van meubelen en afwerkingen zijn lopende de afbouw definitief bepaald. fraai behang soorten op de (vrijwel0geluids dichte boxen. Een geheel transparante ‘bespreekkas’. een informele ‘retro’ zitgroep. Een professionele keuken voor de cliënten. En niet te vergeten electies verstelbare bureaus. alles met bijpassende functionele en sfeer verlichting.

oplevering: aug 2022

aannemer: aannemersbedrijf van de Poel, e- installateur: ITN,  w-installateur: Groosman bv, kantoor meubilair: projectinrichting lavoir, schilder/behang: Wilhelm bv.  , stoffering: Stevens interieur, interieurbouw: Vidho interieurbouw, verlichting: Maas&hagoort

Schetsen en artist impressions

Facts

Totale omvang interieurproject

1200

m2

Doorlooptijd
van schets tot oplevering

3

jaar

Klanttevredenheid na oplevering

8,7

/10

Rondkijken

> Bekijk “the making of” op Facebook

Reacties

Soortgelijke projecten

Back To Top