Ga naar hoofdinhoud

st 542 lionfoods (kapelle)

In november 2017 verwoeste een uitslaande brand de uienbakfabriek van Lionfoods in st-Maartensdijk. Direct daarna zijn er plannen ontwikkeld om de fabriek in Kapelle te gaan vestigen.

RoosRos architecten tekende voor de fabriek en het aangrenzende kantoorpand, Hoondert Staalbouw bv was de bouwende partij in deze. Zij waren het ook die ons in eerste instantie hebben gevraagd om een interieurvoorstel te maken voor het kantoor gedeelte. Kleedruimten, toiletten, bedrijfskantine, kantoren, receptie, ontvangst, vergaderruimten ed zijn in de ontwerpfase regelmatig van plaats veranderd om zo de juiste routing van fabriekswerknemers, kantoorpersoneel en bezoekers te realiseren. Dit in nauw overleg met Lionfoods.

‘Een internationaal opperend bedrijf, met direct contact met de boeren in de omgeving.’ Samen met de moderne uitstraling van het exterieur was de uitdaging die in de vormgeving en afwerking werd meegegeven.

Vloeren, wanden, verlichting, maatwerk, tegelwerk, kleuren, materialen, alles is met zorg ontworpen en bepaald. Zelfs de toiletten hebben geberit aquaclean sets en dyson airblade wash and dry systemen.

 

Aannemer:                        Hoondert staalbouw bv

Projectinrichting;             Lavoir Projectinrichting

Interieurbouw:                 Beerens interieurbouw goes

Entree trap:                       van den Dongen parket I maatwerk

Fotografie:                         Josegrafie

Tekeningen en artist impressions

Facts

Totale omvang interieurproject

700

m2

Doorlooptijd
van schets tot oplevering

19

maanden

Klanttevredenheid na oplevering

8.7

/10

Rondkijken

Bekijk “the making of” op Facebook

Reacties

Soortgelijke projecten

Back To Top