Ga naar hoofdinhoud

st 533 'oude smitsche' (domburg)

De eigenaren van deze ‘oude smitsche’ liepen al geruime tijd met plannen om hun familiepand, wat tot nu dienst deed als opslagruimte, om te bouwen tot luxe recreatie parementen. We hebben voor hun het complete verbouwing/renovatie ontwerp en de omgeving aanvraag mogen verzorgen.
De start van de werkzaamheden zijn in het januari 2021 begonnen. De buitengevel is geheel in oude luister  hersteld, nieuwe houten ramen en kozijnen zijn er geplaats, het dak goed geïsoleerd alsmede een nieuwe betonvloer op de begane grond.
Op de begane grond is in ieder appartement een kleine keuken geplaatst met alles wat je voor een vakantie nodig hebt, incl een bronskleurige kraan en wasbak. Een zithoek met tv en een sfeervolle grote ronde tafel incl eigentijdse stoelen maken de de begane grond compleet. De wanden zijn deels met bijpassende decor behang afgewerkt en de vloer is voorzien van een slijtvast parket.
Met de maatwerk trap kom je direct in de slaapruimte waar de balken structuur van de oude smederij nog goed zichtbaar is.
De badkamer is uitgevoerd met een grote inloopdouche (met fraai tegelwerk) incl zwarte regendouche. In de Middenruimte is een wastafelmeubel en toilet gesitueerd. En aan de andere zijde een ruime sauna.
Al met al een intens traject wat zeker een fraai resultaat heeft opgeleverd!
Oplevering: dec 2021
Aannemer: bouwbedrijf Jobse

Tekeningen

Totale omvang project

120

m2

Doorlooptijd
van schets tot oplevering

3

jaar

Klanttevredenheid na oplevering

8,3

/10

Rondkijken

> Bekijk “the making of” op Facebook

Reacties

Soortgelijke projecten

Back To Top