skip to Main Content

st 451 Nyenrode Business Universiteit (amsterdam)

Voor Beerens Interieurs mochten we een complete renovatie ontwerpen van entree/ontvangst met receptiebalie, wachtruimte, informele ontmoetingsplaatsen en bespreekplekken voor Nyenrode Business Universiteit in Amsterdam. In de oude situatie werd overal gestudeerd, overleg gepleegd en afgesproken. Nu zonder bordjes of uitleg heeft iedere activiteit zijn eigen plek gekregen in een interieur dat de studenten voor bereid op hun toekomstige werkomgeving. De vloer is uitgevoerd in rustiek eiken (Hongaarse punt), wanden met skyline van (natuurlijk) Amsterdam en op de verdieping van new York, receptiebalie met rvs buizen en hi-macs en 3d logo letters op de wand.

oplevering: juli 217

Schetsen en artist impressions

Facts

Totale omvang interieurproject

750

m2

Doorlooptijd
van schets tot oplevering

7.5

maand

Klanttevredenheid na oplevering

8,8

/10

Soortgelijke projecten

Back To Top