Ga naar hoofdinhoud

NIEUWS

op slot

De woningmarkt zit op slot.
De doorstroom is tot stilstand gekomen.
Energieprijzen zijn gestabiliseerd, maar nog steeds bedenkelijk hoog.
Uw personeel wilt liever een paar dagen thuis werken! Dit heeft gevolgen voor de indeling/gebruik van uw kantoor.
Wilt u geen afscheid nemen van uw winkel ondanks er veel omzet via internet verloopt?
Allemaal waar! Maar geen reden om bij de pakken ta gaan zitten.
Een interieurarchitect kan u op al deze vlakken helpen met de juiste keuzes te maken.
Wilt u een andere woning kopen maar weet u niet of uw woonwensen passen bij de woning die u op heeft. Een snelle scan kan inzicht geven in de meestal ongekende mogelijkheden.
Is verhuizen (voor nu) geen optie, ook hier kan een snelle inventarisatie van wensen en mogelijkheden inzicht geven in de veelal ongekende mogelijkheden.
Isoleren is een van de meest gehoorde oplossingen om het energie verbruik tegen te gaan. Als je voornemens bent om die stap te zetten is het zeker raadzaam om interieurarchitect te raadplegen. Wellicht zijn er nog veel meer (kleine) zaken aan te passen zodat een praktische verbouwing direct en optimalisatie van woning/kantoor/winkel kan opleveren!
Het kantoor van 10 jaar geleden is niet meer te vergelijken met de huidige manier van werken. Het kantoor is meer een ontmoetingsplaats geworden om te brainstormen en te inspireren. Ook hier kan een snelle inventarisatie van wensen en mogelijkheden inzicht geven in de veelal ongekende mogelijkheden.
Een geode balans vinden tussen çlicks and briks’ is een opgave waar al geruime tijd mee wordt geworsteld. ook hier kan een snelle inventarisatie van wensen en mogelijkheden inzicht geven in de veelal ongekende mogelijkheden!
Nieuwsgierig wat we voor uw woning/kantoor winkel kunnen betekenen, kijk voor meer info en maken van een afspraak:

Andere nieuwsberichten

Back To Top