Ga naar hoofdinhoud

Circulair (ontwerpen/bouwen)

Circulair bouwen is een belangrijk thema in de bouwsector. Het gaat om het zuinig omgaan met beschikbare grondstoffen en het terugdringen van de milieubelasting van materialen. Er zijn echter nog veel vragen over hoe je circulair bouwen definieert, hoe je circulariteit meet, wat een circulair ontwerp is of circulaire uitvraag is,

st 698 Engelenburg villa (oost-souburg)

Met veel plezier hebben we, samen met de opdrachtgevers, deze woning mogen ontwerpen en het vergunningen trajecten mogen verzorgen. Met het zadeldak, deels verticale metselwerk, vlakke dakpannen, ingelegde zonnepanelen en doorlopende lijsten is is er een moderne woning ontstaan dat past in het landelijke karakter van de wijk.

st 693 Tuindorp villa (west-souburg)

Toen er een serieuze renovatie van de schuifpuien op stapel stond wilde de bewoners van deze woning wel eens weten of er wellicht nog meer mogelijk was met de huidige begane grond ruimte.

st 633 Vlissingse Bootliedenwacht (vlissingen)

We hebben een aangename, werkbare binnenruimte gecreëerd rekening houdend met de vuilinloop, akoestiek, domtica, kunst en natuurlijklicht. Dat laatste was een uitdaging omdat we hier niet alleen met direct binnen vallend zonlicht maar ook de enorme reflectie van het water in de haven.
Back To Top