zeesluisvilla

“Maak van ons huis een thuis”

Dat was het begin van een traject dat ons uiteindelijk bracht tot een huis dat nu als een warme deken aanvoelt en tegelijkertijd strak en licht is ingericht.

Binnen de familie waren verschillende voorkeuren voor het verbouwen en inrichten van onze woning, welke lastig bij elkaar te brengen waren zonder externe begeleiding. Peter Klemann heeft ons op een systematische manier begeleid door het uitwerken van verschillende concepten die uiteindelijk tot een design leiden waar iedereen zich in kon vinden. Hierbij werd uitstekend geluisterd naar alle wensen en oplossingsgericht toe gewerkt naar het uiteindelijke ontwerp.

Hierna heeft Peter ons begeleid met het vinden van de juiste materialen en passende inrichtingen bij verschillende leveranciers en hebben wij op basis van solide begrotingen gezamenlijk de opdrachten uitgegeven.

De verbouwingswerkzaamheden zijn begeleid door Peter. Hierbij zijn verschillende “verrassingen” naar tevredenheid opgelost. Mede door de vasthoudendheid en faciliterende stijl van Peter zijn alle partijen in staat geweest een fantastisch project af te leveren.

Mission accomplished!

Posted in . RSS 2.0 feed.