st 115 villa perenmeet (burgh-haamstede)

woonhuis interieur

Voor een aantal jaren terug hebben we in Burgh-Haamstede het interieur ontworpen van een pizza restaurant. Doordat de plannen daar zo aansloten op de wensen van de opdrachtgever, belde zij direct toen ze een nieuwe woning hadden gekocht. Bouwkundig moest er veel aan het interieur worden gesleuteld, dus konden we de routing naar wens aanpassen. In plaats van een woonkamer met twee deuren en een gesloten keuken. Hebben we een doorlopende ruimte, met doorzicht-haard naar de keuken en een royale woonkamer gecreëerd. Op maat ontworpen meubelen, uitgebalanceerde kleuren op de wanden en een passende vloer maken het geheel af.

soffering: lavoir arnemuiden, bouwkundige aanpassingen & maatwerk meubelen: Slabbekoorn interieurbouw

 

Posted in and tagged with . RSS 2.0 feed.