st 451 Nyenrode Business Universiteit (amsterdam)

Voor Beerens Interieurs mochten we een complete renovatie ontwerpen van entree/ontvangst met receptiebalie, wachtruimte, informele ontmoetingsplaatsen en bespreekplekken voor Nyenrode Business Universiteit in Amsterdam. In de oude situatie werd overal gestudeerd, overleg gepleegd en afgesproken. Nu zonder bordjes of uitleg heeft iedere activiteit zijn eigen plek gekregen in een interieur dat de studenten voor bereid op hun toekomstige werkomgeving. De vloer is uitgevoerd in rustiek eiken (Hongaarse punt), wanden met skyline van (natuurlijk) Amsterdam en op de verdieping van new York, receptiebalie met rvs buizen en hi-macs en 3d logo letters op de wand.

Neem een bezoek aan facebook om te zien hoe de verbouwing is verlopen.

Oplevering: juli 2017

 

Posted in and tagged with . RSS 2.0 feed.