st 406 lunchcafe/brasserie ‘de bult’ (goes)

 

Als de mogelijkheid zich voor doet om het pand van de buren te kopen dan moet je deze met beide handen aangrijpen. De eigenaren van lunchcafé/brasserie ‘de bult’ moeten hetzelfde hebben gedacht en ook direct zo gehandeld. De ‘nieuwe ruimte st el anders maar wel met een natuurlijke overgang ten ten opzichte van de bestaande ruimte. Hier lag duidelijk een uitdaging voor ons. Door het plafond in de bestaande ruimte zwart te maken, de basis vloer afwerking aan te passen en door te trekken  in de nieuwe ruimte en de doorbraak duidelijk te accentueren hebben we het nieuwe gedeelte zo vorm gegeven dat deze de uitstraling heeft of deze er al jaren zo is geweest. Met warme kleuren op de wand, een grote ‘koffie’ fotoprint, gekapt metselwerk, massief houten bladen en vrolijke stoffering op de fauteuils  is er een boeiende mix ontstaan tussen bestaand en nieuw. Achter de schermen is er ook veel veranderd. de Keuken is verplaatst en de toiletten vergroot en helemaal in de sfeer van de brasserie uitgevoerd. Buiten is de gevel met fraaie ‘padoek’ latten afgewerkt en er zijn grote schermen geplaatst met terrasverwarmers, waardoor ook ’s winter lekker buiten gezeten kan worden.

kijk op facebook hoe de verbouwing is verlopen!

interieur uitvoering: beerens interieurs

oplevering: sept 2016

Posted in and tagged with , , , , , , , , , , , , . RSS 2.0 feed.