st 400 veersemeer residentie (noord beveland)

 

In eerste instantie was de vraag aan ons om de op verschillende plaatsen op de begane grond ontstane vochtproblemen op te lossen en direct even te kijken naar het bestaande interieur. De gevel is boven de puien voorzien van een nieuwe loodslab en alle kitvoegen zijn vervangen. hierdoor wordt het vocht netjes weer neer buiten geleid.

Wbt het interieur hebben we de begane grond zo ingedeeld dat deze weer voldoet aan de woonwensen van deze tijd. Bij binnenkomst valt direct de taatsdraainde volglazen deur op die de overgang van hal naar woonruimte vloeiend laat verlopen. Met een doorkijkhaard, een ruime eet/speel tafel, een in hoogte verstelbare werkplek en natuurlijk een ruime woon-lounge met bijpassende flatscreen. Alle ruimten lopen naadloos  in elkaar over en hebben toch hun eigen beslotenheid.

Kijk op fb hoe de verbouwing is gegaan. 

aannemer: bouwbedrijf Adriaanse, interieurbouw: Beerens interieurs goes, meubilair / stoffering Binnenuit

Lees ook de klanten review.

Posted in and tagged with , , , , , , , , , . RSS 2.0 feed.