st 358 jaren 30 parkwoning (goes)

 

De kleine erker dat dienst deed als thuiskantoor werd al jaren niet meer gebruikt, de midden kamer met openhaard waar (te) weinig licht was waren de basis knelpunten bij dit project. Na het kiezen van één van de conceptvoorstellen hebben wij een aantal maatwerkmeubelen ontworpen, zoals het in oude luister herstellen van de kasten in de  kamer-en-suite partij en een radiator-omkasting met lowboard van palmwood fineer. Deze loopt van de zitkamer door in de erker waar nu een tv hoekje is gecreëerd. Tegenwoordig kijkt iedereen zijn eigen programma op ipad, laptop, mobile telefoon ed. dus een centrale plek hoof de tv niet meer nodig. Als completering van de aanpassing zijn er verschillende nieuwe meubelen, verlichting en karpetten aangeschaft.

Posted in and tagged with , , , , , , , , , , . RSS 2.0 feed.