st 330 begane grond renovatie (goes)

Tijdens de bouw van de woning van deze opdrachtgevers hebben wij (15 jaar geleden) al plannen gemaakt voor de ruimte indeling van de begane grond. Omdat het gebruik van de woning door de jaren heen veranderd (denk aan de maat van een tv, opgroeiende kinderen, computer enz enz) in de loop van de jaren, hebben we ook door de jaren heen verschillende aanpassingen ontworpen en uitgevoerd. Begin 2015 werd ons gevraagd om mee te denken over het doorbreken vavn de wand tussen de eetkamer en werkkamer.  Bij de prensetatie van de concept voorstellen bleek dat, door het uit huis gaan van de kinderen vanwege studie, de keuze om werkkamer, eet/woonkamer, keuken en bijkeuken geheel bijelkaar te trekken het meest te passen bij de uiteindelijk wensen.

Dit had wel tot gevolg dat er een grootscheepse verbouwing zou plaats vinden. Wanden slopen, leisteen vloer aanhelen, compleet nieuw gipsen plafond, wanden opnieuw afwerken, nieuwe verlichtingspunten en zelfs een nieuwe glazen kamer-haldeur. Na deze verbouwing kon de maatwerk keuken, nisbank op een klein podium om naar buiten te kijken, maatwerk eetkamertafel, dressoir en computerkast worden geplaatst. Alles naadloos op elkaar afsgestemd met gebruik van fraaie materialen als glas, gerookt eiken, leisteen, wit composietsteen met glassnippers, gelakte greeploze kasten en soepel leer.

Van schets tot oplevering heeft niet meer dan 6 maanden geduurd!

oplevering 1 juni 2015 – realisatie: beerens interieurs

Posted in and tagged with , , , , , , , , , , , . RSS 2.0 feed.