st 252 interne verbouwing (middelburg)

Na de bouw van de woning (rond 2005) is er weinig veranderd aan de inrichting van de woning. Direct na de verhuizing werd al geconstateerd dat er een hoek in de woonkamer nauwelijks werd gebruikt. En er een beetje verlaten bij lag.  Extra zitje met een kastje, gekleurde wand en wat andere lapmiddelen werkte niet naar tevredenheid.

De opdracht was om deze hoek meer te betrekken bij de woning.  Wij hebben de opdracht breder getrokken en 3 concepten geschetst waar ook de entree, eetkamer en de keuken in werden betrokken.

Uiteindelijk is er gekozen voor een fixe verbouwing van de entree met een taats deur van ca 130cm, ombouwt met een intern verlichte boekenkast, een hoge bank met ruime tafel. Ook de keuken heeft een facelift gekregen dmv van een middenblok, nieuwe kastdeuren en bijpassend tegelwerk. het resultaat is dat de begane grond één grote leefruimte is geworden met verschillende verblijfsruimten op verschillende niveaus.

Verbouw: beerens interieurbouw bv   oplevering: nov 2013

Posted in and tagged with , , , , , , , , , , . RSS 2.0 feed.