gemeente noord-beveland (wissenkerke)

Doordat de functie van de gemeentehuizen is in de loop der jaren aanzienlijk veranderd. zo ook die van gemeente ‘Noord-Beveland’. De receptie/ontvangstruimte voldeed daarom geruime tijd niet maar aan de huidige eisen van open communicatie en arbo-eisen.

Op verzoek van de gemeente hebben we in eerste instantie 3 compleet uitgewerkte concepten gepresenteerd hoe men, middels een andere routing en gebruik van de ruimte de bewoners van Noord Bevenland beter van dienst kon zijn.

Na uitvoerig overleg is er een boeiende mix tussen vorm en functie ontstaan, waar de balie medewerkers zittend en op ooghoogte de bezoekers welkom heten, maar indien er een langer gesprek noodzakelijk is dit aan een lager gedeelte dat in hoogte instelbaar is kan geschieden. Dit alles zonder in te leveren aan de uitnodigende en sfeervolle vormgeving en materiaalkeuze.

Oplevering: november 2013, uitvoering: Wondergem

Posted in and tagged with , , , , , , , , , . RSS 2.0 feed.